Seguim amb gastronomia, aquest dimecres a sa Pobla Ràdio. Que ja sabeu que són els dies per excel·lència per parlar de cuina, de menjar.
Reprenem la nostra “ruta gastronòmica” i mos desplaçam fins a Inca i entrevistam a un restaurant amb molta essència mallorquina, mai millor dit. És el Celler Can Ripoll.
El restaurant Celler Can Ripoll és al centre d’Inca i és un edifici de patrimoni nacional que va començar com a celler de vi l’any 1768. Al començament, els obrers d’Inca hi acudien per fer una copa i per omplir les seves gerres de vi.
Després, a mitjan del 1940, el celler va començar a servir menjar.
Avui dia, el Celler Can Ripoll, que pertany a la família Gual des de fa més de 30 anys, proporciona menjar tradicional mallorquí en un ambient històric i encantador, en el qual els clients es veuen envoltats de les originals bótes de vi i el sostre alt del celler.
A sa Pobla Ràdio els entrevistam per conèixer-los amb més calma i cura de detall. Volem saber tot el que hi podem trobar al Restaurant Ca’n Ripoll.