Seguim amb gastronomia, aquest dimecres a sa Pobla Ràdio.
Reprenem la nostra “ruta gastronòmica” i avui mos desplaçam fins a Alcúdia. Entrevistam al restaurant Carbón Moreno, situat al Passeig de la Mare de Déu de la Victòria nº 4.
Carbón Moreno és una hamburgueseria gurmet. Sobretot hi feis hamburgueses elaborades, tot i que no només… També hi trobam altres plats i feis tacos. A banda, també se pot venir a fer uns beures. Feis còctels. Explica’ns resumidament tot lo que hi podem venir a fer i a tastar.
L’hamburguesa –si feim una mica de recapitulació històrica– és un dels menjars més típics de tot al món, al costat de la pizza. Voldríem saber quin dels dos ho és més. La paraula i el seu origen prové de la ciutat d’Hamburg, a Alemanya. Posteriorment, van ser els immigrants alemanys de finals del segle XIX qui la van introduir als Estats Units. Així mateix, el document més antic que es recull informa que la primera vegada que un restaurant va oferir una hamburguesa a un client va ser l’any 1834. Des d’aquell any avui dia s’ha estès i comercialitzat internacionalment, per ser un plat que permet jugar molt amb els ingredients i fer-te-la molt al teu gust.
Absolutament totes les hamburgueses i plats que feis fan molt bona pinta. Però, a tall de curiositat, quins són els plats que surten més de la vostra cuina? Que tenen més èxit? Segur que són les hamburgueses, no? Quina/quines?