Santi Taura és un cuiner apassionat i lligat a les arrels gastronòmiques de la nostra terra. Parlam amb ell de la seva trajectòria i de la seva visió de la cuina i de les nostres receptes.
En Santi, del 1976, va estudiar al centre Juníper Serra de Palma i s’ha format en diferents restaurants i hotels. Però així mateix considera que la seva cuina és autodidacta.
Com i quan neix la teva passió per la cuina?
Quan decidies formar-te en això, et van dir mai que era un món complicat? Ho vares tenir molt clar o vas dubtar?
Abans d’obrir els teus propis restaurants, vas passar per altres. Per on has passat? Explica’ns una mica el teu recorregut dins el món de la gastronomia.
D’on treus la inspiració a la cuina? Tenint en compte això que contes, que et consideres un cuiner autodidacte, malgrat tota aquesta formació.
Com i quan decideixes emprendre el teu propi camí amb el teu propi restaurant? Et va fer por fer-ho?
Amb quin concepte neixen Dins Santi Taura i COR barra i taula?
El Dins té dos Sols Repsol i una estrella Michelin en la guia 2021. T’esperaves mai arribar fins aquí, quan de nin vas dir “vull ser cuiner”? Quina creus que és la clau d’aquest èxit?
Estàs tu als dos restaurants? Com ho compagines? Perquè també vas a IB3… Com t’organitzes diàriament?