En la nostra ruta gastronòmica dels dimecres, mos tornam a desplaçar fins a la Plaça Major i entrevistam a Toni Pérez, del Restaurant Plaça Vuit.
ℹ️ En Toni desenvolupa diversos papers allà. És l’empresari i ideari del negoci, s’encarrega de la coordinació i de que tot funcioni; però a banda també va ser el cuiner inicial de la pizzeria. En efecte, se va formar en hostaleria. A dia d’avui segueix donant una mà de forma puntual a la cuina.
💬 Per què és important ser dinàmic i flexible i tenir diferents habilitats a l’hora de dur un negoci?
💭 Recentment, dins el mateix Plaça Vuit, heu iniciat un nou projecte. Heu volgut mesclar dues essències, dos conceptes. Per una banda, l’antic Plaça Vuit amb la seva cuina italiana; i per l’altra heu afegit una zona on es puguin menjar hamburgueses elaborades. Estam parlant del Laboratori 1837. Quan neix aquest “laboratori” i d’on surt la idea?
💬 Així mateix, els dos locals estan situats en una casa antiga de poble, amb una situació immillorable. A la Plaça Major. A banda de fer una cuina excel·lent, heu aconseguit que l’ambientació també sigui excel·lent, que acompanyi. Reformant aquesta antiga casa de poble, però conservant-ne l’essència. Quina ambientació li vàreu voler donar vosaltres al restaurant? Amb quin objectiu?
💭 La cuina italiana, sobretot les pizzes; i les hamburgueses són els dos menjars més estesos mundialment. Vosaltres vau tenir la idea d’ajuntar-los. D’oferir ambdós serveis, que responen a les demandes de dos perfils de consumidors. Ho feis amb aquest propòsit? Ampliar el vostre client?
❓Com s’interrelacionen o integren les essències d’aquest dos tipus de cuines a un mateix lloc?
23/03/2022 Restaurant Plaça Vuit
Enllaç permanent: