La cosa va de vermuts darrerament els dimecres a sa Pobla Ràdio. Hem fet entrevistes de tota mena ja relacionades amb aquesta beguda.
Vam entrevistar als Vermutòlegs de Mallorca (encara que el nom és anecdòtic i simplement identificatiu), al restaurant La Vermuteria d’aquí de sa Pobla; i avui entrevistam a Vermut de Mallorca. Aquest sí, productors d’aquesta beguda.
A Instagram se descriuen amb “Vermut amb caràcter mallorquí de La Vermutera i de 7.103 Petit Celler”. Els noms de les seves begudes són “No Passis Pena” elaborat amb Manto Negro, i “Te dic coses” fet amb Premsal.
Els entrevistam perquè volem que ens expliqui tot això. Qui són i de quina banda de Mallorca, quan neixen, per què creu que destaquen; i finalment el per què d’aquests noms tan curiosos dels vermuts.
Què és el vermut? Com se produeix?
D’on és típic el vermut?
Com és el procés de producció del vermut? Què es necessita?
Feis dos tipus tipus de vermut. El “No Passis Pena”, elaborat amb Manto Negro; i “Te dic coses”, fet amb Premsal. Per persones que no en tenim ni idea de vermut, ni de vins, ni de begudes en general; ens pots explicar en què es diferencien?
Exactament, què és Vermut de Mallorca? Quins serveis oferiu? És un servei dirigit als restaurants, a un consumidor final com podem ser qualsevol de nosaltres? Explicau-nos-ho.