18/05/2022 Cuinam amb Cati Ballester
Avui, plats fresquets i de temporada per combatre la calor! Cati Ballester ens explica com fer una amanida de ciurons, carxofes amb gambes i un pastís de formatge i albercocs.
Avui, plats fresquets i de temporada per combatre la calor! Cati Ballester ens explica com fer una amanida de ciurons, carxofes amb gambes i un pastís de formatge i albercocs.
Cati Ballester ens ha donat dues receptes que ja feien sa mare i la seva padrina: magrana d’albergínies i pica pica de pop. Per acabar, també ens ha explicat com preparar sandvitxos de gelat de […]
Ja sabeu què heu de fer per dinar? Avui, Cati Ballester ens proposa tres receptes ben fàcils de fer: truita de patates, espaguetis integrals amb musclos i un pastís de llimona baix en greixos i […]
Avui hem cuinat dos plats de temporada i un dolç saludable amb Cati Ballester. Ens ha explicat les receptes per fer pèsols de bajocada, favetes tendres i un pa de pessic de plàtan.
Deixam de banda ja la cuina de Setmana Santa, per explicar-vos propostes més lleugeres i saludables. Cati Ballester ens conta com preparar una aigua aromatitzada amb poma, una recepta d’albergínies farcides lleugeres i gelat de […]
Avui hem fet panades i rubiols amb na Cati Ballester! Podeu triar entre un bon grapat de receptes amb diferents farciments, i amb pasta amb saïm i sense. Apuntau: panades de carn i pèsols, panades […]
A l’espai de cuina, Cati Ballester avui ens ha explicat com fer unes panades ben bones farcides de sípia a la mallorquina. Després hem seguit amb la cuina de Pasqua, fent un rotllo tradicional del […]
Després d’un viatge a Nova York, na Cati Ballester ha tornat amb la llibreta plena de receptes. Al programa d’avui ens explica com fer tres plats molt típics de la ciutat: crema de cloïsses o […]
Els dimecres són dia de cuina. Cati Ballester ens explica com fer tres plats molt característics de la cuina mallorquina. Preneu nota: pop amb ceba, colflori ofegada i greixonera d’ensaïmada.
El negre és el color predominant dels plats que avui ens ha explicat Catí Ballester. Hem preparat un aperitiu amb olives negres, arròs negre i un pastís de xocolata i cervesa negra
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.