01/12/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Al nostre espai de cuina amb Cati Ballester, ens començam a preparar per a Nadal. Us explicarem com fer: Rostit de fruits secs. Costelles de xai rostides amb salsa de castanyes i porto. Tronc de […]
Al nostre espai de cuina amb Cati Ballester, ens començam a preparar per a Nadal. Us explicarem com fer: Rostit de fruits secs. Costelles de xai rostides amb salsa de castanyes i porto. Tronc de […]
Cati Ballester ens proposa receptes tradicionals d’aquests dies de fira: arròs pobler, castanyes, xurros i torró fluix
Avui, Cati Ballester ens ha explicat com fer un risotto amb calamars i llagostins, sípia i calamars amb tàperes i olives, i trufes de civada i garrova sense sucre
Un fruit de tardor i tres plats. Avui, Cati Ballester Gost, ens explica com fer raviolis farcits de carabassa i botifarró, pastís de carabassa i xocolata, i confitura de carabassa sense sucre
Cati Ballester ens explica com fer un rosari de panellets i llepolies casonales per Tots Sants
Ens hem sumat al Dia Mundial del Càncer de Mama amb tres plats de color rosa: un smoothie de fruits vermells, pasta amb pesto de remolatxa i un pastís de maduixes
Cati Ballester ens explica com fer crema de carabassa amb formatge gorgonzola, hamburgueses de colflori i carabassa amb pa de cúrcuma, i codonyat
Avui hem preparat plats de festa i celebració. Hem començat amb un còctel de cava i maduixes, seguit d’una bona paella i de postres tenim per triar gelat de xocolata o pastís de móres
Dinar a la feina, no cal que sigui avorrit! Cati Ballester ens proposa receptes fàcils i bones per dinar de “tupper”: un batut saludable, barretes energètiques, i una truita de carbassó i formatge
Cati Ballester ens proposa diferents plats amb melicotó. Ens ha donat les receptes per preparar melicotó en almívar, broquetes de tonyina i melicotó, gelat de melicotó i pastís de melicotó
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.