28/07/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Avui feim plats amb llimona. Apuntau: llimonada, pollastre a la llimona, pastís de llimona i formatge, i gelat de llimona
Avui feim plats amb llimona. Apuntau: llimonada, pollastre a la llimona, pastís de llimona i formatge, i gelat de llimona
Cati Ballester ens explica diferents receptes amb la pinya com a protagonista: feim un còctel de pinya i coco, filet amb pinya, pastís de pinya i gelat de pinya
Estam en plena temporada de figues! Cati Ballester ens explica diferents plats per aprofitar aquest fruit: melmelada de figues, filet amb salsa de figues, pastís de formatge amb figues i gelat de confitura de figues
Aquesta setmana hem cuinat tres plats que fan estiu: musaka, llet merengada i un patís tatin amb albercocs
Cati Ballester ens ha donat una recepta de coca amb ceba caramel·litzada, figues i sobrassada. I de postres, dos gelats ben cremosos de vainilla i de pastís de formatge amb crema de llimona
Cati Ballester ens proposa tres plats especials per celebrar Sant Joan: una coca de trempó amb farina integral d’espelta, una coca de Sant Joan i no pot faltar un ginet granissat
A qui no li ve de gust menjar un bon gelat a l’estiu? Avui, Cati Ballester ens ha explicat com fer-ne a casa!
Avui cuinam amb cireres! Cati Ballester ens explica com fer un gaspatxo de cireres amb neu de formatge, una confitura de cireres sense sucre, filet amb cireres i un pastís de cireres
Aquesta setmana, Cati Ballester ens ha donat tres receptes amb el meló com a ingredient principal. Apunta: bolletes de meló amb cuixot, crema de meló, amanida de meló i pastís de meló
Aquesta setmana hem preparat dos plats del peix: sípia a la mallorquina i arròs de peix. De postres, hem fet una coca d’albercoc
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.