19/05/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Aquesta setmana l’ou és el protagonista. Preparam ous farcits amb salmó, truita de verdures, ous núvol i un flam sense sucre amb Cati Ballester
Aquesta setmana l’ou és el protagonista. Preparam ous farcits amb salmó, truita de verdures, ous núvol i un flam sense sucre amb Cati Ballester
Aquesta setmana hem fet receptes per a comunions amb Cati Ballester Gost: la tradicional S, galletes decorades, cake pops i un pastís ben vistós amb pasta de sucre
Aquesta setmana, Cati Ballester ens proposa tres receptes ben refrescants: dip de formatge amb crudités de verdures, amanida de mil fulls de salmó, patata i alvocat, i un pastís de llima amb alvocat sense sucre
Aquesta setmana, al nostre espai de cuina hem fet calamars farcits, llepolies de fruita i galletes de civada amb nabius sense sucre
S’acosta Sant Marc i avui Cati Ballester ens ha donat una recepta de caragols amb allioli. També hem cuinat unes mini pizzes d’albergínia i un pastís de mango
Avui, menú complet amb Cati Ballester. Feim cuina fàcil i saludable: smoothies i sucs de fruita, rap a la taronja i un pastís de xocolata sense sucre
Després d’una bona atipada de panades i robiols, receptes nutritives i saludables amb Cati Ballester Gost. Avui, feim cuinat de ciurons amb espinacs i gambes, i iogurts casolans
Cuinam amb Cati Ballester receptes de Pasqua innovadores i tradicionals. Pren nota: panades de pasta d’espinacs farcides de verdures i bacallà, panades antigues senyorials i una mona de Pasqua
Cati Ballester ens mostra com fer unes panades amb gambes i una recepta antiga de robiols amb pasta d’ensaïmada. Per acabar el menú de Pasqua, també feim ous i mones de xocolata
Aquí teniu les receptes d’avui de Cati Ballester! Innovant dins la tradició, hem fet panades de sípia, i robiols i crespells amb pasta de suc de taronja i herbes dolces
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.