10/03/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Aquesta setmana, Cati Ballester ens ha donat dues receptes de la cuina mallorquina més tradicional. Hem fet fava parada, i uns robiols ensucrats i farcits de cabell d’àngel
Aquesta setmana, Cati Ballester ens ha donat dues receptes de la cuina mallorquina més tradicional. Hem fet fava parada, i uns robiols ensucrats i farcits de cabell d’àngel
Pren nota de les receptes de la setmana! Cati Ballester ens explica com fer escaldums, gató i gelat d’ametlla
Avui Cati Ballester ens ha donat un bon grapat de receptes per fer cocarrois amb diferents tipus de pastes i farciments. I hem acabat el programa amb una mossegada dolça, els bunyols de Pasqua!
Aquesta setmana hem fet dos plats ben tradicionals de la cuina mallorquina amb Cati Ballester: greixera d’ous i greixonera de brossat. Aquí tens les receptes
Avui, cuinam plats que enamoren amb Cati Ballester: piruletes de lluç i gambes, dos còctels, sasuela de peix i marisc i coulant de mon chéri
Apunta les receptes d’aquesta setmana de Cati Ballester: piruletes de parmesà i pernil, còctel de marisc, rap i pinya i, de dolç, brownie sense sucre
Apunta les receptes que ens ha donat Cati Ballester! Raviolis casolans i un pastís de xocolata exquisit
Aquí teniu les receptes que aquesta setmana ens ha donat Cati Ballester: arròs brut i dues classes de coca amb talladades
Ja has fet espinagades o coques? Cati Ballester ens explica amb tot detall diferents receptes. Escolta!
Cati Ballester ens ha explicat diferents receptes ideals per al menú de Cap d’Any. Quasi totes amb raïm perquè ens arribi molta sort per al 2021!
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.