02/05/2024 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens proposa quatre receptes que no us podeu perdre. Preparam un oli d’oliva aromatitzat amb farigola i un vinagre de gerds, una crema de verdures i un papillot de peix amb xampinyons i […]
Cati Ballester ens proposa quatre receptes que no us podeu perdre. Preparam un oli d’oliva aromatitzat amb farigola i un vinagre de gerds, una crema de verdures i un papillot de peix amb xampinyons i […]
Recordam al mestre pastisser Francisco Moranta a través de les seves receptes tot just quan estan a punt de complir-se dos anys de la seva mort. Cati Ballester i la seva filla, Assumpció Moranta, ens […]
Avui la carxofa és la protagonista! Cati Ballester ens explica com preparar un paté de carxofa i carxofes en conserva. Per acabar, feim un cuinat combinant la carxofa amb un altre ingredient de temporada, les […]
Cati Ballester ens dona diferents receptes de Pasqua. Feim un rollo, la mona de Pasqua típica de sa Pobla, amb la recepta de Francisco Moranta. Després preparam unes panades amb gambes aprofitant el fumet per […]
Cati Ballester ens explica un parell de receptes ideals per celebrar Pasqua i que surten de l’estricta tradició. Preparam unes panades dolces petitones farcides de mel i sobrassada coent, una pasta de rubiols o risses […]
Cati Ballester ens dona diferents receptes, algunes innovadores i altres més tradicionals, pròpies del temps de Quaresma. Feim unes panades d’espinacs farcides de bacallà sense saïm, unes panades farcides de pop recepta del mestre pastisser […]
Enamorats de la cuina! Cati Ballester ens proposa plats especials per celebrar Sant Valentí! Començam amb uns cors farcits de gambes i lluç, continuam amb una amanida de poma i nous, de plat principal un […]
Avui, Cati Ballester ens explica com fer un cuinat de ciurons amb kale, bacallà i gambes molt saludable. També ens dona una recepta tradicional dels Darrers Dies: la coca tovada de tallades.
Després dels excessos de les festes, Cati Ballester Gost avui ens proposa un menú saludable. Començam esmorzant “tortitas” de civada i plàtan, un smoothie verd amb maduixes a mig matí i, per dinar, cuinam un […]
Sant Antoni no es viu de forma autèntica sense les coques i les espinagades. Cati Ballester ens dona diferents receptes per fer-les a ca nostra i també una de dolça, una coca ensucrada de sobrassada […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.