03/01/2024 Cuinam amb Cati Ballester
Ja saps què faràs per al dinar de Reis? Cati Ballester ens proposa un menú boníssim i bo de fer. Apunta: d’entrant un tortell d’estrelles de salmó, i una cuixa de me farcida i acompanyada […]
Ja saps què faràs per al dinar de Reis? Cati Ballester ens proposa un menú boníssim i bo de fer. Apunta: d’entrant un tortell d’estrelles de salmó, i una cuixa de me farcida i acompanyada […]
Tens preparat el menú de Cap d’Any? Cati Ballester Gost ens proposa un menú de luxe. Feim uns volovans de bacallà, un dry Martini amb ostres i crackers al romaní, galets farcits gratinats amb salsa […]
Cati Ballester ens exlplica cinc receptes per sorprendre els convidats aquest Nadal. Ens proposa plats tradicional i altres més innovadors com una crème brûlée de foie amb confitura de figues, pa de raïm, caldereta de […]
Cati Ballester ens du noves propostes per aquests dies de festes. Aquest Nadal pots sorprendre els teus comensals amb un torró de formatge com a entrant, uns mil fulls de patata amb salmó i salsa […]
Començam a preparar-nos per a les festes de Nadal amb tres plats de festa. Cati Ballester ens explica tres receptes boníssimes: bolletes de formatge amb confitura de pebres, caldereta de llagosta seguint la recepta menorquina […]
Avui Cati Ballester ens explica com preparar tres plats especials per a un menú de festa. Pren nota d’aquestes receptes: crema de gambes, braç de me rostit amb mil fulls de patata i bescuit de […]
Les taronges, les castanyes i els bolets avui són els reis de la taula! Cati Ballester ens explica com fer una crema de castanyes i bolets, un filet de porc amb salsa de taronja i […]
Cati Ballester ens explica tres receptes de cuina de tardor: una crema de carabassa i gingebre, un pastís de peix i, de postres o d’entrant, un flam de cabrales.
Cati Ballester ens explica una versió més fàcil i baixa en calories del llom amb col perquè tots els ingredients es couen al vapor. També ens explica com preparar els panellets i el rosari típics […]
Cati Ballester ens proposa plats amb magrana, una fruita típica de la tardor rica en vitamines i antioxidants. El menú d’avui és: un aperitiu de formatge amb magrana, una amanida de tardor amb carabassa rostida, […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.