19/10/2022 Tastant Mallorca
Els foodies de Tastant Mallorca han anat a un restaurant basc i ens expliquen com ha estat l’experiència.
Els foodies de Tastant Mallorca han anat a un restaurant basc i ens expliquen com ha estat l’experiència.
Cati Ballester ens explica com fer bunyols de patata, típics d’aquest temps, i bunyols farcits de brandada de bacallà, de trufa i de crema.
Un dimecres més na Tedy i en Jose, a Instagram Tastant Mallorca, ens recomanem llocs on menjar bé.
Cati Ballester ens explica com fer uns cocarrois farcits de rap, un arròs amb els primers bolets de la temporada i, de postres, un púding d’ensaïmada amb prunes i xocolata.
Amb la tardor acabada d’estrenar, Cati Ballester ens proposa un plat de cullera i més propis per aquesta època. Avui hem fet unes burballes de conill, anfós amb col i, de postres, un pastís de […]
Si teniu ganes de menjar a fora, aquí teniu les propostes d’aquesta setmana de na Tedy i en Jose, els foodies de Tastant Mallorca.
Dimecres de gastronomia a sa Pobla Ràdio! No saps a quin restaurant anar aquest cap de setmana? Els joves de Tastant Mallorca ens duen propostes! Descobrim on han anat darrerament, què han tastat i quina […]
Quan acomiadam l’estiu és el moment d’assaborir una fruita deliciosa: els gínjols. Són típics de Mallorca i la costa mediterrània, i Cati Ballester Gost ens explica com podem aprofitar-los a la cuina. Cuinam: Un pollastre […]
El Bar des Tren, el més antic de sa Pobla, compleix 104 anys més actiu que mai. David Siquier, al capdavant del negoci, ens ha explicat la seva història i projectes futurs: la festa d’aniversari […]
Na Tedi i en Jose, els foodies de Tastant Mallorca, avui ens recomanen un restaurant de cuina mallorquina situat a Vilafranca.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.