07/09/2022 Tastant Mallorca
Els foodies de Tastant Mallorca s’han incorporat a Sa Pobla Ràdio per fer-nos propostes de llocs per anar a berenar, dinar o sopar. Avui ens han recomanat el Bacan, a Campanet, un lloc especialitzat en […]
Els foodies de Tastant Mallorca s’han incorporat a Sa Pobla Ràdio per fer-nos propostes de llocs per anar a berenar, dinar o sopar. Avui ens han recomanat el Bacan, a Campanet, un lloc especialitzat en […]
Cati Ballester ens ha proposat dos plats ideals per a un dia especial. Ens ha explicat com fer una paella mixta ràpida i fàcil amb el robot de cuina. De postres, un pastís sense forn […]
El xef Biel Llull ens explica com són les experiències gastronòmiques a Terragust. Una proposta singular per acostar-nos al camp mallorquí i els seus productes. Després d’un tour per la finca, la jornada acaba sopant […]
Els joves del compte d’Instagram Tastant Mallorca ens expliquen quins restaurants han visitat aquest estiu. Quins els han agradat més, quins plats han tastat i quins repetirien. Aquí tens les seves recomanacions!
Cati Ballester ens explica com preparar quatre plats ràpids i fàcils ideals per assaborir durant aquesta onada de calor. Apunta! Mojito de maduixes. Gaspatxo de maduixes amb formatge feta. Esqueixada de llegums amb llagostins. Corte […]
Avui hem fet tres plats ràpids i fàcils amb Cati Ballester: ous farcits de gambes, canelons de marisc amb salsa de bolets i formatge, i un pastís fresquet de xocolata.
Seguim amb gastronomia, aquest dimecres a sa Pobla Ràdio.Reprenem la nostra “ruta gastronòmica” i avui mos desplaçam fins a Alcúdia. Entrevistam al restaurant Carbón Moreno, situat al Passeig de la Mare de Déu de la […]
No hi ha estiu sense una bona sangria! I amb aquesta caloreta, qui no en vol un tassonet? Cuinam plats refrescants, ràpids i fàcils amb Cati Ballester Gost. Sangria.Sangria de mores sense alcohol.Esqueixada de bacallà.Tres […]
Seguim amb gastronomia, aquest dimecres a sa Pobla Ràdio; que ja sabeu que són els dies per excel·lència per parlar de cuina, de menjar. Reprenem la nostra “ruta gastronòmica” i mos desplaçam fins a un […]
Seguim amb gastronomia, aquest dimecres a sa Pobla Ràdio. Que ja sabeu que són els dies per excel·lència per parlar de cuina, de menjar. Reprenem la nostra “ruta gastronòmica” i mos desplaçam fins a Inca […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.