13/07/2022 Cuinam amb Cati Ballester
Avui tenim un menú de luxe! Cati Ballester ens cuina: Crema de meló i poma a l’aroma de llimona i menta. Arròs negre amb gambons acompanyat d’una maionesa sense ou. Cistelletes de llimona amb fruits […]
Avui tenim un menú de luxe! Cati Ballester ens cuina: Crema de meló i poma a l’aroma de llimona i menta. Arròs negre amb gambons acompanyat d’una maionesa sense ou. Cistelletes de llimona amb fruits […]
Un dimecres més a sa Pobla Ràdio seguim amb gastronomia! Reprenem la nostra “ruta gastronòmica” pels restaurants del nostre poble i dels del voltant també; i avui mos desplaçam fins a Sóller, fins al Port […]
La cosa va de vermuts darrerament els dimecres a sa Pobla Ràdio. Hem fet entrevistes de tota mena ja relacionades amb aquesta beguda. Vam entrevistar als Vermutòlegs de Mallorca (encara que el nom és anecdòtic […]
Cuinam plats ràpids i estiuencs amb Cati Ballester Gost: Vieira gratinada. Sípia amb trempó. Pastís gelat de nata.
Seguim fent entrevistes a Sa Pobla Ràdio dins aquesta secció sobre gastronomia. Perquè sent un poble que mos agrada menjar bé, que per una de les raons que destaca és per la riquesa gastronòmica que […]
Cati Ballester ens dóna tres receptes per celebrar la revetlla de Sant Joan: Coca de ceba caramel·litzada amb figues i sobrassada picant.Coca de Sant Joan.Ginet granissat.
Seguim amb aquesta “ruta gastronòmica” pels restaurants del nostre poble i dels del voltant també. Mos desplaçam fins a Alcúdia i entrevistam al Restaurant Los Patos. Que segur que coneixereu perquè té molts d’anys d’història. […]
Cati Ballester ens proposa tres plats fresquets i lleugers per combatre la calor. Feim sorbet de meló, amanida de musclos amb mousse de bonítol i amanida de carabassó i fumats.
Avui ens desplaçam fins a Binissalem, al restaurant Can Jan per contar-vos quines són les seves especialitats. Un lloc molt recomanable reconegut amb un Solet de la prestigiosa Guia Repsol, que premia la relació qualitat-preu […]
Aquest dimecres, Cati Ballester ens proposa tres plats ben fresquets! Hem fet pastís de porros i gambes, seitons en vinagre amb verdures de temporada i oli de julivert, i pera al vapor amb granissat d’herba-sana.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.