01/06/2022 Cuinam amb Cati Ballester
Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Nocturna de la Patata i nosaltres anam fent boca amb: tres propostes de na Cati Ballester: bolletes de patata farcides de formatge; pastís de patata, carn […]
Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Nocturna de la Patata i nosaltres anam fent boca amb: tres propostes de na Cati Ballester: bolletes de patata farcides de formatge; pastís de patata, carn […]
Seguim amb la nostra ruta gastronòmica per anar no massa lluny de la ràdio, al carrer Lluna, a l’Ecosi. Situat a l’antic Celler Can Cotà, la seva especialitat és el caliu, tant carn com peix […]
Hem conegut el compte d’Instagram Tastant Mallorca, format per dos estudiants de Palma que s’ha proposat recórrer Mallorca per tastar i puntuar bars i restaurants. Els hem demanat on fan el millor variat!
Avui, Cati Ballester ha triat un fruit de temporada per fer tres plats: confitura, amanida i gelat de nespres.
Amb aquest estiu anticipat hem parlat de gelats amb en Rafel Martorell, de Can Butxaca, a Pollença. Aquesta gelateria amb més de 90 anys d’història és reconeguda pels seus gelats artesans, polos i sorbets d’elaboració […]
Avui hem conegut la cuina d’un restaurant ben conegut a sa Pobla, el restaurant sa Fortalesa. Hem parlat de la seva història i del perquè és un restaurant tan ben valorat a TripAdvisor amb el […]
Avui, plats fresquets i de temporada per combatre la calor! Cati Ballester ens explica com fer una amanida de ciurons, carxofes amb gambes i un pastís de formatge i albercocs.
Hem anat fins a l’Hotel Convent de la Missió, a Palma, per conèixer al xef Marc Fosch. El seu restaurant aplega l’essència Mediterrània i té una estrella Michelin. Serveixen menús degustació inspirats amb la cuina […]
Cati Ballester ens ha donat dues receptes que ja feien sa mare i la seva padrina: magrana d’albergínies i pica pica de pop. Per acabar, també ens ha explicat com preparar sandvitxos de gelat de […]
Ja sabeu què heu de fer per dinar? Avui, Cati Ballester ens proposa tres receptes ben fàcils de fer: truita de patates, espaguetis integrals amb musclos i un pastís de llimona baix en greixos i […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.