27/04/2022 Can Ponset
Avui hem anat fins a Can Ponset, un bar familiar situat al Passeig dels Donants de Sang. Hem parlat de les seves especialitats, les tapes i la carn, i sobretot del bon ambient que s’hi […]
Avui hem anat fins a Can Ponset, un bar familiar situat al Passeig dels Donants de Sang. Hem parlat de les seves especialitats, les tapes i la carn, i sobretot del bon ambient que s’hi […]
Avui hem cuinat dos plats de temporada i un dolç saludable amb Cati Ballester. Ens ha explicat les receptes per fer pèsols de bajocada, favetes tendres i un pa de pessic de plàtan.
Deixam de banda ja la cuina de Setmana Santa, per explicar-vos propostes més lleugeres i saludables. Cati Ballester ens conta com preparar una aigua aromatitzada amb poma, una recepta d’albergínies farcides lleugeres i gelat de […]
Avui hem fet panades i rubiols amb na Cati Ballester! Podeu triar entre un bon grapat de receptes amb diferents farciments, i amb pasta amb saïm i sense. Apuntau: panades de carn i pèsols, panades […]
Avui hem anat fins a Campos per conèixer un dels restaurants de cuina mallorquina més famosos del redol: sa Canova. Hem parlat amb en Tomeu, el seu gerent, de les seves especialitats: els frits, la […]
Després d’una exitosa trajectòria per diferents cuines de renom, Joan Marc obri el seu propi restaurant a Inca i el converteix en un 5 estrelles. Hi fan menú de tast, un menú de tast vegetarià, […]
Avui hem anat fins a la plaça Major de sa Pobla per conèixer la història del Vaumar Cafè amb Antoni Mateu Terrassa. Obert des del 1957, la seva especialitat són les pizzes, però ofereixen una […]
A l’espai de cuina, Cati Ballester avui ens ha explicat com fer unes panades ben bones farcides de sípia a la mallorquina. Després hem seguit amb la cuina de Pasqua, fent un rotllo tradicional del […]
El nostre convidat va obrir s’Era de Sineu fa dos anys. A ell li agrada dir que és un forn de poble perquè recull la filosofia de les coses fetes amb el seu temps i […]
Avui en conegut Ca s’Hereu, un restaurant de renom a Binissalem. Destaca sobretot pels seus menús dels migdies i pels berenars. Si voleu tastar una de les seves torrades en cap de setmana, val més […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.