30/03/2022 Mirabona
Ens desplaçam fins a Selva per conèixer un restaurant molt especial. És el restaurant de Can Beneït, un agroturisme que acull la màgia de la serra de Tramuntana i de Mallorca. Un agroturisme de 5 […]
Ens desplaçam fins a Selva per conèixer un restaurant molt especial. És el restaurant de Can Beneït, un agroturisme que acull la màgia de la serra de Tramuntana i de Mallorca. Un agroturisme de 5 […]
Després d’un viatge a Nova York, na Cati Ballester ha tornat amb la llibreta plena de receptes. Al programa d’avui ens explica com fer tres plats molt típics de la ciutat: crema de cloïsses o […]
En la nostra ruta gastronòmica hem sortit del centre neuràlgic pobler per anar a l’Ànima Restobar, situat a la ronda. El seu propietari, en Miquel, ens ha explicat l’essència del local: bons berenars, variats, carn […]
Avui hem parlat amb el sommelier pobler Pere Gost. La setmana passada va quedar segon al Campionat de Balears de Sommeliers i hem aprofitat per entrevistar-lo i conèixer els secrets del seu ofici.
Avui parlam de “Fast and Healthy food”, dos conceptes que el poke bowl fa compatibles. Parlam d’aquest menjar típic de Hawaii amb Marc Balaguer, de la cadena de restaurants Natur Poke. La proposta no només […]
Hem entrevistat a Cristina Burgués i a Moisès Plazas, del restaurant de degustació Mare Nostrum. Us explicam la seva història, la seva filosofia i els trets culinaris pels quals destaca. I és que el Mare […]
Obert des del 1961, avui hem conegut la història d’un dels restaurants emblemàtics de sa Pobla, es Marina, regentat pels germans Paula i Vicenç Vidal. Us recomanam els seus menús diaris i la seva carta […]
El negre és el color predominant dels plats que avui ens ha explicat Catí Ballester. Hem preparat un aperitiu amb olives negres, arròs negre i un pastís de xocolata i cervesa negra
Seguim fent entrevistes a Sa Pobla Ràdio dins aquesta nova secció que hem encetat sobre gastronomia, sobre cuina. Perquè sent un poble que mos agrada menjar bé, que per una de les raons que destaca […]
Avui hem cuinat tres plats típics dels Darrers Dies amb Cati Ballester: greixonera de porc, coca de tallades amb sobrassada i botifarró, i ensaïmada de tallades.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.