16/02/2022 Es Ginebró
Avui hem anat fins Es Ginebró, un restaurant vegetarià i ecològic d’Inca, on tot el que empren va de l’hort a la cuina. A part, també ofereixen opcions veganes i per a celíacs. Fan un […]
Avui hem anat fins Es Ginebró, un restaurant vegetarià i ecològic d’Inca, on tot el que empren va de l’hort a la cuina. A part, també ofereixen opcions veganes i per a celíacs. Fan un […]
Tornam amb menús saludables. Avui Cati Ballester ens ha explicat diferents receptes fàcils, saludables i que es poden adaptar molt bé al nostre dia a dia. Hem fet un aperitiu d’alvocat i gambes, crema de […]
Seguint amb la nostra ruta gastronòmica, hem anat fins al Port de Pollença per conèixer la filosofia i essència del restaurant Terrae de la mà del seu propietari i xef David Rivas. L’hem triat com […]
Cati Ballester ens proposa un menú amb molt d’amor. Ens explica com fer: una copa de salmó, gambes, alvocat i formatge fresc; crema de marisc embolicada amb un cor de pasta de fulls; marqueses de […]
T’apuntes als menús saludables de Cati Ballester? Avui hem preparat formatge fresc, pa integral i una beguda de civada per a un berenar perfecte. Després, un salmó i verdures al vapor i, de postres, un […]
A la cuina no es deixa perdre res i avui hem aprofitat les sobres de verdures i carn de les espinagades per fer sopes mallorquines. De postres, hem preparat una ensalada de fruites al vapor […]
A sa Pobla no entenem Sant Antoni sense espinagades i coques. Avui, na Cati Ballester ens ha donat un parell de receptes per assaborir aquests dies: espinagades de llom i d’anguila, i coca de pebres […]
Ja tens el tortell de Reis preparat per avui vespre? Escolta les receptes que ens ha donat Cati Ballester i tria la que més t’agradi: el tradicional amb fruites confitades, amb pasta de fulls, de […]
Ja teniu menú per Cap d’Any. Na Cati Ballester ens ha donat algunes idees! Aquí teniu les receptes per fer raviolis farcits de marisc, foie d’ànec; filet de porc amb foie, poma caramel·litzada i pasta […]
Voleu saber quin serà el menú del dia de Nadal a ca na Cati Ballester? Ens ha explicat tots els plats pas a pas: zamburiñas, créme brûlée de foie amb melmelada de figues, crema de […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.