15/12/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Els dimecres són dia de cuinar amb na Cati Ballester i seguim amb més propostes pels menús de Nadal. Us explicam com preparar sarsuela de peix i marisc, un còctel blanc de Nadal i torró […]
Els dimecres són dia de cuinar amb na Cati Ballester i seguim amb més propostes pels menús de Nadal. Us explicam com preparar sarsuela de peix i marisc, un còctel blanc de Nadal i torró […]
Al nostre espai de cuina amb Cati Ballester, ens començam a preparar per a Nadal. Us explicarem com fer: Rostit de fruits secs. Costelles de xai rostides amb salsa de castanyes i porto. Tronc de […]
L’arròs pobler està present a les millors cuines. El cuiner Miquel Calent ens explica que és un imprescindible a les seves cartes, elaborades sempre amb productes d’aquí i de temporada
Parlam del món de la cuina d’alt nivell i de les oportunitats per arribar-hi amb Àngel Albertí, un cuiner ben jove que és Arrosser de la Selecció Espanyola de Cuina de Competició i del Gourmet […]
Cati Ballester ens proposa receptes tradicionals d’aquests dies de fira: arròs pobler, castanyes, xurros i torró fluix
Avui, Cati Ballester ens ha explicat com fer un risotto amb calamars i llagostins, sípia i calamars amb tàperes i olives, i trufes de civada i garrova sense sucre
Un fruit de tardor i tres plats. Avui, Cati Ballester Gost, ens explica com fer raviolis farcits de carabassa i botifarró, pastís de carabassa i xocolata, i confitura de carabassa sense sucre
Cati Ballester ens explica com fer un rosari de panellets i llepolies casonales per Tots Sants
Ens hem sumat al Dia Mundial del Càncer de Mama amb tres plats de color rosa: un smoothie de fruits vermells, pasta amb pesto de remolatxa i un pastís de maduixes
Cati Ballester ens explica com fer crema de carabassa amb formatge gorgonzola, hamburgueses de colflori i carabassa amb pa de cúrcuma, i codonyat
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.