15/09/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Avui hem preparat plats de festa i celebració. Hem començat amb un còctel de cava i maduixes, seguit d’una bona paella i de postres tenim per triar gelat de xocolata o pastís de móres
Avui hem preparat plats de festa i celebració. Hem començat amb un còctel de cava i maduixes, seguit d’una bona paella i de postres tenim per triar gelat de xocolata o pastís de móres
Dinar a la feina, no cal que sigui avorrit! Cati Ballester ens proposa receptes fàcils i bones per dinar de “tupper”: un batut saludable, barretes energètiques, i una truita de carbassó i formatge
Cati Ballester ens proposa diferents plats amb melicotó. Ens ha donat les receptes per preparar melicotó en almívar, broquetes de tonyina i melicotó, gelat de melicotó i pastís de melicotó
Avui feim plats amb llimona. Apuntau: llimonada, pollastre a la llimona, pastís de llimona i formatge, i gelat de llimona
Cati Ballester ens explica diferents receptes amb la pinya com a protagonista: feim un còctel de pinya i coco, filet amb pinya, pastís de pinya i gelat de pinya
Estam en plena temporada de figues! Cati Ballester ens explica diferents plats per aprofitar aquest fruit: melmelada de figues, filet amb salsa de figues, pastís de formatge amb figues i gelat de confitura de figues
Aquesta setmana hem cuinat tres plats que fan estiu: musaka, llet merengada i un patís tatin amb albercocs
Cati Ballester ens ha donat una recepta de coca amb ceba caramel·litzada, figues i sobrassada. I de postres, dos gelats ben cremosos de vainilla i de pastís de formatge amb crema de llimona
Cati Ballester ens proposa tres plats especials per celebrar Sant Joan: una coca de trempó amb farina integral d’espelta, una coca de Sant Joan i no pot faltar un ginet granissat
A qui no li ve de gust menjar un bon gelat a l’estiu? Avui, Cati Ballester ens ha explicat com fer-ne a casa!
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.