09/06/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Avui cuinam amb cireres! Cati Ballester ens explica com fer un gaspatxo de cireres amb neu de formatge, una confitura de cireres sense sucre, filet amb cireres i un pastís de cireres
Avui cuinam amb cireres! Cati Ballester ens explica com fer un gaspatxo de cireres amb neu de formatge, una confitura de cireres sense sucre, filet amb cireres i un pastís de cireres
Aquesta setmana, Cati Ballester ens ha donat tres receptes amb el meló com a ingredient principal. Apunta: bolletes de meló amb cuixot, crema de meló, amanida de meló i pastís de meló
Aquesta setmana hem preparat dos plats del peix: sípia a la mallorquina i arròs de peix. De postres, hem fet una coca d’albercoc
Aquesta setmana l’ou és el protagonista. Preparam ous farcits amb salmó, truita de verdures, ous núvol i un flam sense sucre amb Cati Ballester
Aquesta setmana hem fet receptes per a comunions amb Cati Ballester Gost: la tradicional S, galletes decorades, cake pops i un pastís ben vistós amb pasta de sucre
Aquesta setmana, Cati Ballester ens proposa tres receptes ben refrescants: dip de formatge amb crudités de verdures, amanida de mil fulls de salmó, patata i alvocat, i un pastís de llima amb alvocat sense sucre
Aquesta setmana, al nostre espai de cuina hem fet calamars farcits, llepolies de fruita i galletes de civada amb nabius sense sucre
S’acosta Sant Marc i avui Cati Ballester ens ha donat una recepta de caragols amb allioli. També hem cuinat unes mini pizzes d’albergínia i un pastís de mango
Avui, menú complet amb Cati Ballester. Feim cuina fàcil i saludable: smoothies i sucs de fruita, rap a la taronja i un pastís de xocolata sense sucre
Cuinam amb Cati Ballester receptes de Pasqua innovadores i tradicionals. Pren nota: panades de pasta d’espinacs farcides de verdures i bacallà, panades antigues senyorials i una mona de Pasqua
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.