04/09/2024 Cuinam amb Cati Ballester
Començam nova temporada de cuina! Aquest estiu Cati Ballester ha estat a Istanbul i ha vengut amb la llibreta plena de receptes. Avui, ens explica com preparar tres plats de la cuina turca: la pizza […]
Començam nova temporada de cuina! Aquest estiu Cati Ballester ha estat a Istanbul i ha vengut amb la llibreta plena de receptes. Avui, ens explica com preparar tres plats de la cuina turca: la pizza […]
Arribam al darrer programa de la temporada amb una proposta de receptes d’estiu de la mà de na Cati Ballester. De plat principal un plat típic d’aquí, albergínies farcides. De postres un pastís de formatge […]
Na Cati Ballester avui ens ha explicat un menú complet. Primer ha començat amb un aperitiu molt senzill i ràpid, unes culleres de trampó amb bacallà. Com a plat principal ha parlat de com fer […]
Cati Ballester avui ens du una selecció de receptes saludables que us encantaran. Preparam unes coquetes de plàtan i civada amb fruits vermells, una crema fresca d’alvocat, poma i coco, unes broquetes de gambons amb […]
Ara que arriba la calor na Cati Ballester ens explica diverses receptes ben fresques. Primer hem preparat una ensaladilla russa amb decoració inclosa i després un ‘mojito’ de síndria per beure amb els amics mentre […]
Voleu preparar qualque plat amb albercocs? Aprofitau ara que estan de temporada i apuntau les receptes que avui ens ha donat Cati Ballester: gaspatxo d’albercocs, llom farcit d’albercocs i dues receptes diferents de coca d’albercocs, […]
Avui hem celebrat els quatre anys del nostre espai de cuina en antena amb tres plats molt especials, que podeu preparar per a la revetlla de Sant Joan. Cati Ballester ens explica com fer una […]
Coincidint amb el Dia de l’Hamburguesa Cati Ballester Gost ens proposa diferents receptes que defugen d’allò més tradicionals. Apunta! Ens explica com fer unes hamburgueses de peix, unes hamburgueses de pa negre farcides de calamars, […]
Cati Ballester ens explica tres receptes amb pera, una fruita molt versàtil a la cuina. Començam amb un entrant fresc: una amanida de pera envoltada en full. Després passam a un risotto cremós de pera […]
Avui compartim un parell de receptes per aprofitar les llimones. Cati Ballester ens ensenya com preparar uns macarrons amb un toc de llimona, alfàbrega i formatge. Per al postre, feim d’un pastís de llimona amb […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.