24/03/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens mostra com fer unes panades amb gambes i una recepta antiga de robiols amb pasta d’ensaïmada. Per acabar el menú de Pasqua, també feim ous i mones de xocolata
Cati Ballester ens mostra com fer unes panades amb gambes i una recepta antiga de robiols amb pasta d’ensaïmada. Per acabar el menú de Pasqua, també feim ous i mones de xocolata
Aquí teniu les receptes d’avui de Cati Ballester! Innovant dins la tradició, hem fet panades de sípia, i robiols i crespells amb pasta de suc de taronja i herbes dolces
Aquesta setmana, Cati Ballester ens ha donat dues receptes de la cuina mallorquina més tradicional. Hem fet fava parada, i uns robiols ensucrats i farcits de cabell d’àngel
Pren nota de les receptes de la setmana! Cati Ballester ens explica com fer escaldums, gató i gelat d’ametlla
Avui Cati Ballester ens ha donat un bon grapat de receptes per fer cocarrois amb diferents tipus de pastes i farciments. I hem acabat el programa amb una mossegada dolça, els bunyols de Pasqua!
Aquesta setmana hem fet dos plats ben tradicionals de la cuina mallorquina amb Cati Ballester: greixera d’ous i greixonera de brossat. Aquí tens les receptes
Avui, cuinam plats que enamoren amb Cati Ballester: piruletes de lluç i gambes, dos còctels, sasuela de peix i marisc i coulant de mon chéri
Apunta les receptes d’aquesta setmana de Cati Ballester: piruletes de parmesà i pernil, còctel de marisc, rap i pinya i, de dolç, brownie sense sucre
Apunta les receptes que ens ha donat Cati Ballester! Raviolis casolans i un pastís de xocolata exquisit
Aquí teniu les receptes que aquesta setmana ens ha donat Cati Ballester: arròs brut i dues classes de coca amb talladades
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.