03/01/2024 Cuinam amb Cati Ballester
Ja saps què faràs per al dinar de Reis? Cati Ballester ens proposa un menú boníssim i bo de fer. Apunta: d’entrant un tortell d’estrelles de salmó, i una cuixa de me farcida i acompanyada […]
Ja saps què faràs per al dinar de Reis? Cati Ballester ens proposa un menú boníssim i bo de fer. Apunta: d’entrant un tortell d’estrelles de salmó, i una cuixa de me farcida i acompanyada […]
Tens preparat el menú de Cap d’Any? Cati Ballester Gost ens proposa un menú de luxe. Feim uns volovans de bacallà, un dry Martini amb ostres i crackers al romaní, galets farcits gratinats amb salsa […]
Cati Ballester ens exlplica cinc receptes per sorprendre els convidats aquest Nadal. Ens proposa plats tradicional i altres més innovadors com una crème brûlée de foie amb confitura de figues, pa de raïm, caldereta de […]
Cati Ballester ens du noves propostes per aquests dies de festes. Aquest Nadal pots sorprendre els teus comensals amb un torró de formatge com a entrant, uns mil fulls de patata amb salmó i salsa […]
Començam a preparar-nos per a les festes de Nadal amb tres plats de festa. Cati Ballester ens explica tres receptes boníssimes: bolletes de formatge amb confitura de pebres, caldereta de llagosta seguint la recepta menorquina […]
Antònia Coll, editora de Sa Plaça, ens parla dels continguts sobre sa Pobla del darrer número de la revista. Hi trobareu un reportatge sobre els calderons coincidint amb la Fira de l’Arròs Pobler i una […]
Avui Cati Ballester ens explica com preparar tres plats especials per a un menú de festa. Pren nota d’aquestes receptes: crema de gambes, braç de me rostit amb mil fulls de patata i bescuit de […]
Les taronges, les castanyes i els bolets avui són els reis de la taula! Cati Ballester ens explica com fer una crema de castanyes i bolets, un filet de porc amb salsa de taronja i […]
Cati Ballester ens explica tres receptes de cuina de tardor: una crema de carabassa i gingebre, un pastís de peix i, de postres o d’entrant, un flam de cabrales.
Cati Ballester ens explica una versió més fàcil i baixa en calories del llom amb col perquè tots els ingredients es couen al vapor. També ens explica com preparar els panellets i el rosari típics […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.