12/04/2023 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens explica com fer un arròs pobler per a 50 persones i, de postres, l’aigua amb neu típica de sa Pobla
Cati Ballester ens explica com fer un arròs pobler per a 50 persones i, de postres, l’aigua amb neu típica de sa Pobla
Cati Ballester ens dona els millors consells per preparar un bon frit de me pel dia de Pasqua i la recepta de les llesques de Papa, una bona idea per no tudar les sobres del […]
La nostra cuinera preferida, Cati Ballester, ens dona receptes per endolcir les festes de Pasqua: feim risses o crespells, robiols i el rotlo per regalar als fillols i filloles el dia del Ram.
Pasqua arriba i na Cati Ballester ens dona moltíssimes receptes de diferents tipus de panades: de carn, de peix, sense saïm, de sípia, de gambes, amb bacallà, amb pasta d’espinacs, dolces, senyorials… Tot un món […]
Cati Ballester ens dona quatre receptes de croquetes per llepar-se els dits: de bacallà i panses, de sobrassada i formatge, de gambes i de bullit.
Després dels Darrers Dies o el Carnaval, acaba la festa i comença la Quaresma, segons la tradició cristiana. Seguint el receptari mallorquí, Cati Ballester ens proposa fer unes sopes de peix amb bacallà, típiques d’aquestes […]
Demà és Dijous Llarder i na Cati Ballester ens ha explicat com fer greixonera dels darrers dies i ensaïmada de tallades farcida de cabell d’àngel, dos plats tradicionals d’aquestes dates.
Entrevistam a Pep Socies, apassionat o “curollador” de la cuina, com ell mateix es defineix. Parlam del seu transitar dins el món de la gastronomia, de la seva etapa al Restaurant Bri, dels seus projectes […]
Avui, Cati Ballester ens ha explicat tres plats d’hivern tradicionals de la cuina mallorquina: hem fet fava parada, granada d’albergínia i greixonera de brossat i ensaïmades. També hem fet el sorteig del llibre de rebosteria […]
Cati Ballester ens explica com fer uns baos amb tinta de calamar i, de postres, un pastís de poma boníssim. Apunta les receptes!
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.