25/01/2023 Cuinam amb Cati Ballester
Després dels excessos de les festes, cuinam plats lleugers amb verdures i fruita. Cati Ballester ens explica com fer pastissets d’espinacs i xampinyons, albergínies d’espinacs i tonyina i mandarines estofades.
Després dels excessos de les festes, cuinam plats lleugers amb verdures i fruita. Cati Ballester ens explica com fer pastissets d’espinacs i xampinyons, albergínies d’espinacs i tonyina i mandarines estofades.
Na Tedy i en Jose, de Tastant Mallorca, ens fan noves recomanacions de llocs on anar a gaudir de la cuina.
Cati Ballester ens dona les claus perquè aquest Sant Antoni sigui un èxit, almanco a la taula. Ens explica com fer espinagades de llom o d’anguila. També ens dona dues receptes de coca, una amb […]
Parlam de la mel i del món de les abelles amb David Llompart, un jove apicultor que fa cinc anys va posar en marxa Mel es Begot. Fa diferents mels i altres tipus de productes […]
Noves propostes de na Tedy i en Jose, de Tastant Mallorca! Avui programa pels llèpols. Ens parlen de berenars dolços!
Cati Ballester ens dona receptes per les taules d’aquest Nadal. Ens explica com fer unes estrelles de pasta farcides de gambes i de salmó, i una tortada de brossat i mel.
S’acosten les festes de Nadal i Cati Ballester ens explica tres receptes que no podeu perdre de vista. Començam amb un entrant, una creme brulee de foie. Continuam amb un plat tradicional de la cuina […]
Seguim de ruta gastronòmica amb noves propostes dels nostres cuinòfils, na Tedy i en Jose, de Tastant Mallorca.
Els joves de Tastant Mallorca ens duen noves propostes! Aquesta setmana han anat a un italià amb una panna cotta espectacular! També ens han arribat recomanacions dels oients de dos cafès amb dolços d’aquests que […]
La nostra cuinera oficial, Cati Ballester, ens explica diferents plats pensats per dies especials. Ara que s’acosta Nadal ens dona idees com aquest menú: tàrtar de salmó fumat, piteres de faraona farcides de massapà i […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.