23/11/2022 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens proposa tres plats per una taula de festa que podeu aprofitar per fer per la fira o per les festes de Nadal. Ens dona les receptes d’un entrant de pasta de fulls […]
Cati Ballester ens proposa tres plats per una taula de festa que podeu aprofitar per fer per la fira o per les festes de Nadal. Ens dona les receptes d’un entrant de pasta de fulls […]
Dimecres de gastronomia a sa Pobla Ràdio! No saps a quin restaurant anar aquest cap de setmana? Els joves de Tastant Mallorca ens duen propostes.
No saps a quin restaurant anar aquest cap de setmana? Els joves de Tastant Mallorca ens duen propostes! Descobrim on han anat darrerament, què han tastat i quina qualificació els posen.
Laura Calvo, responsable de comunicació de Flor de Sal d’es Trenc, ens ha parlat de la flor de sal. Prèmium entre les sals minerals, és un producte orgànic i natural que s’obté de forma artesana […]
Els foodies de Tastant Mallorca, na Tedy i en Jose, ens donen noves recomanacions de llocs interessant per anar a dinar o a sopar. Apuntau pel cap de setmana!
Cati Ballester ens proposa diferents plats cuinats de cuina de tardor. El menú d’avui és pebres de piquillo farcits de marisc i crema de carabassa, pastís de carabassó i bolets, i mousse de iogurt amb […]
Aquesta setmana les recomanacions de Tastant Mallorca van de cuina italiana. També responen a les preguntes dels oients.
Cati Ballester ens explica algunes receptes amb carabassa. Fàcils, sanes i bones, amb un aliment que no pot faltar a taula aquesta tardor. Feim raviolis de carabassa i botifarró, un pastís de carabassa i xocolata, […]
Na Tedy i en Jose, els foodies de Tastant Mallorca, ens fan dues propostes i ens expliquen quins restaurants han tastat aquesta darrera setamana.
Dedicam el programa d’avui als dolços típics de Tots Sants. Cati Ballester ens explica com fer un rosari i panellets. Us animau a fer-ne aquest cap de setmana?
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.