04/01/2023 David Llompart. Mel es Begot
Parlam de la mel i del món de les abelles amb David Llompart, un jove apicultor que fa cinc anys va posar en marxa Mel es Begot. Fa diferents mels i altres tipus de productes […]
Parlam de la mel i del món de les abelles amb David Llompart, un jove apicultor que fa cinc anys va posar en marxa Mel es Begot. Fa diferents mels i altres tipus de productes […]
No saps a quin restaurant anar aquest cap de setmana? Els joves de Tastant Mallorca ens duen propostes! Descobrim on han anat darrerament, què han tastat i quina qualificació els posen.
Laura Calvo, responsable de comunicació de Flor de Sal d’es Trenc, ens ha parlat de la flor de sal. Prèmium entre les sals minerals, és un producte orgànic i natural que s’obté de forma artesana […]
Hem conegut la història del Forn de sa Plaça d’Artà i les seves galletes ARTAsanes. La gerent, Antònia Joan, ens ha explicat la seva història i la volta que varen donar al negoci especialitzant-se en […]
Dimecres de gastronomia a sa Pobla Ràdio! No saps a quin restaurant anar aquest cap de setmana? Els joves de Tastant Mallorca ens duen propostes! Descobrim on han anat darrerament, què han tastat i quina […]
Avui hem conegut a Maties Miralles, pastisser que actualment està marcant tendència des del Forn del Pla de na Tesa, un establiment emblemàtic que va obrir les portes l’any 1899, i que ha sabut situar […]
Seguim amb els dimecres gastronòmics a sa Pobla Ràdio. Avui feim una entrevista diferent. Mesclam aquesta secció de gastronomia amb entrevistes per conèixer a persones que estan dins el món de les xarxes socials de […]
Encetam secció de gastronomia i cuines fent una ruta per diferents restaurants reconeguts del nostre poble i dels voltants. Volem conèixer la seva història, la seva filosofia i els trets culinaris pels quals destaquen. Presentar […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.