08/04/2021 Entrevista amb Pere Plomer
El dissabte 17 d’abril el pla és berenar i art a Son Bielí, a la Fundació ACA. Us explicam què trobarem al Berenart amb el seu impulsor, Pere Plomer Crespí
El dissabte 17 d’abril el pla és berenar i art a Son Bielí, a la Fundació ACA. Us explicam què trobarem al Berenart amb el seu impulsor, Pere Plomer Crespí
Entrevistam l’actriu Ann Perelló abans de l’estrena de la seva proposta teatral Nua, una radiografia de l’epidèmia dels trastorns alimentaris a la societat actual
A podcast d’avui, Pàrsecs i altres herbes classifiquen (o millor dit, esbudellen) totes les produccions del director i guionista Zack Snyder… debat assegurat!
Qui va ser William Greene i quina relació va tenir amb sa Pobla? Seguim presentant-vos treballs de les Jornades d’Estudis Locals 2021 de la mà dels seus autors. Avui, entrevistam a Josep Linares per donar-nos […]
Després d’una bona atipada de panades i robiols, receptes nutritives i saludables amb Cati Ballester Gost. Avui, feim cuinat de ciurons amb espinacs i gambes, i iogurts casolans
Retransmissió del partit UD Poblense – Villarrubia (2-1)
Escolta aquí la darrera sessió de drum & bass amb Toni Serra a Villein Underworld
Avui va de superherois! Vols saber què pensen els Pàrsecs de SnyderCut? Aquí tens els podcast
Dins l’Any Ballester, avui se celebra un col·loqui sobre la seva relació amb els mitjans de comunicació. La nostra convidada és Margalida Socies, moderadora de la xerrada, periodista i amiga del polifacètic Alexandre Ballester
Cuinam amb Cati Ballester receptes de Pasqua innovadores i tradicionals. Pren nota: panades de pasta d’espinacs farcides de verdures i bacallà, panades antigues senyorials i una mona de Pasqua
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.