17/02/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Aquesta setmana hem fet dos plats ben tradicionals de la cuina mallorquina amb Cati Ballester: greixera d’ous i greixonera de brossat. Aquí tens les receptes
Aquesta setmana hem fet dos plats ben tradicionals de la cuina mallorquina amb Cati Ballester: greixera d’ous i greixonera de brossat. Aquí tens les receptes
La regidora de Medi Ambient, Catalina Munar, ens ha explicat totes les millores del nou servei de neteja viària que acaba de posar-se en marxa i la nova normativa d’ús de la deixalleria
La neteja viària, la incidència actual del COVID-19 a sa Pobla o les tasques de manteniment al municipi… Aquests són alguns dels temes que hem tractat avui amb el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert
Com la pandèmia ha afectat les ràdios? Quins són els principals reptes de les ràdios locals? I el seu futur? Aquests són alguns temes dels quals hem parlat avui amb Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Ràdio […]
Entrevistam a Bernat Molina-Bosch, guanyador del VII Torneig de Dramatúrgia 2021 amb ‘Escalar un gegant’
Posam sobre la taula l’actualitat municipal amb la portaveu dels Socialistes de sa Pobla, Xesca Mir
Feim un avanç del partit de la U.D. Poblense contra el Rayo Majadahonda de diumenge amb Llorenç Diego Ríos Crespí, de Punt de Penal
Hem conegut els tres informadors COVID de sa Pobla i la seva coordinadora. Cada dia fan tasques informatives pels carrers del poble per crear consciència col·lectiva per frenar la pandèmia
Avui, celebram el Dijous Llarder amb una glosa del nostre col·laborador i amic Felip Cerdà
Entrevistam el nou president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Àlex Volney
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.