30/12/2020 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens ha explicat diferents receptes ideals per al menú de Cap d’Any. Quasi totes amb raïm perquè ens arribi molta sort per al 2021!
Cati Ballester ens ha explicat diferents receptes ideals per al menú de Cap d’Any. Quasi totes amb raïm perquè ens arribi molta sort per al 2021!
En el darrer capítol d’Homes Transitant, Pere Fullana i Enric Urbano ens han oferit una entrevista íntima amb la doctora especialitzada en economia, política, feminismes i comunicació, Meritxell Esquirol. Escoltau-la aquí!
El rector de sa Pobla, Felip Díez, ha estat un dels convidats d’aquesta setmana. Hem parlat del significat religiós de les Matines, de la Sibil·la, l’Àngel i el sermó de la Calenda. Recordau que enguany […]
Aquesta setmana na Cati Ballester ens ha explicat com fer tres plats ben típics de les festes de Nadal: sopa farcida, porcella rostida i cardenal. Escolta aquí les receptes pas a pas!
Pep Cirer ens ha parlat d’agricultura ecològica després de guanyar un dels Premis Alzina del GOB Mallorca pels 10 anys del Mercat Ecològic de Palma. No et perdis l’entrevista!
Feim un recorregut per diverses perspectives, que sempre conflueixen en els efectes de la masculinitat. Parlam d’un taller amb adolescents amb Justo Fernandez, feim una pincellada al llibre Pornografia de Rosa Cobo i conversam amb […]
Escolta aquí l’entrevista a la portaveu del PSIB a sa Pobla, Xesca Mir
El restaurant de DINS Santi Taura ha aconseguit la seva primera estrella Michelin. Parlam sobre aquesta important fita amb el cuiner pobler i membre de l’equip de Dins, Toni Morey
En plena pandèmia, feim una mirada a la història per saber com va ser la grip del 18 a sa Pobla amb Pere Perelló i Joan Payeras
Cati Ballester ens ha explicat tres receptes per aquests dies de festes: mil fulls amb brandada de bacallà, pollastre amb gambes i, de postres, volcà de xocolata. Mel!
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.