07/10/2020 Cuinam amb Cati Ballester
Cuines amb nosaltres? Cati Ballester recupera tres receptes antigues, fàcils i bones: raoles de ciurons, macarrons amb sobrassada i coca pujada.
Cuines amb nosaltres? Cati Ballester recupera tres receptes antigues, fàcils i bones: raoles de ciurons, macarrons amb sobrassada i coca pujada.
Avui, recuperam una recepta antiga: una pasta de fulls amb pebres confitats i sobrassada. De plat principal, us proposam la llampuga amb escabetxo i, per acabar amb dolç, trufes de xocolata
A l’espai de grups municipals, hem parlat amb el portaveu d’Independents per sa Pobla, Biel Ferragut. Ens ha explicat les actuacions de la brigada municipal per a l’inici del curs escolar, els projectes turístics en […]
Amb les darreres figues de la temporada, Cati Ballester ens prepara galetes d’oli amb sobrassada, figues i mel, i una pizza amb pernil ibèric, ruca i figues. I com a plat estrella, llampuga amb pebres!
A l’entrevista setmanal amb el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, hem tractat temes d’actualitat com la Junta de Seguretat Local, el pla de comerç, en nou contracte del servei de la neteja viària i […]
Coincidint amb el Dia Internacional de l’Alzhèimer, ens hem acostat a la realitat de les persones que pateixen la malaltia i de les seves famílies, així com la tasca que es fa a la Llar […]
Després del primer debat de política general del Consell de Mallorca, entrevistam a la seva presidenta, Catalina Cladera
La regidora de Medi Ambient, Catalina Munar, ens explica els detalls i les millores del nou contracte del servei de neteja viària
Cati Ballester ens explica com fer un pa d’espelta, albergínies farcides de gambes i una quatllada de xocolata blanca amb gerds. Aquí tens les receptes!
Vols saber quina és l’oferta esportiva de l’Àrea d’Esports – Sa Pobla per a aquesta temporada? Ens ho explica el regidor Guillem Crespí
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.