09/01/2024 Margalida Socias
La periodista Margalida Socias ens parla de la gastronomia de Sant Antoni, dels seus menjars més típics i la possibilitat d’innovar damunt la tradició. Aquests són alguns dels temes que es tocaran a la xerrada […]
La periodista Margalida Socias ens parla de la gastronomia de Sant Antoni, dels seus menjars més típics i la possibilitat d’innovar damunt la tradició. Aquests són alguns dels temes que es tocaran a la xerrada […]
Pere Perelló ens explica la història dels pares i les mares del desert, homes i dones que en temps de l’abat Sant Antoni ho deixaren tot per anar a aquestes inhòspites terres. També ens parla […]
El regidor d’Esports, Guillem Crespí, ens dona tots els detalls de sa Llego, la prova esportiva per excel·lència de sa Pobla. Compta de sa Llego Minyona, sa Llego, sa Llego Caminada i sa Llego Nocturna. […]
Parlam de les festes de Sant Antoni amb el regidor de festes, Biel Payeras; l’Obrer Major, Pep Pons; l’autor del cartell d’enguany, Jaume Serra; i Jaume Nicolau i Sebastià Crespí en nom de la Banda […]
La biblioteca de sa Pobla, es Rafal, ha experimentat una transformació significativa, assumint un paper més actiu en la comunitat i jugant un rol important en la integració de diferents grups socials. Aquest canvi ha […]
Ja saps què faràs per al dinar de Reis? Cati Ballester ens proposa un menú boníssim i bo de fer. Apunta: d’entrant un tortell d’estrelles de salmó, i una cuixa de me farcida i acompanyada […]
L’historiador Jordi Maíz ha estat anunciat com el guanyador del XXIII Premi Alexandre Ballester. Parlem amb ell sobre el seu treball centrat en la vida de les dones jueves a Mallorca durant l’època medieval.
Ple extraordinari de l’Ajuntament de sa Pobla convocat a instància del Partit Popular. S’han aprovat per unanimitat les mocions per a la millora dels parcs infantils i per la creació d’un nou punt verd.
Què saps dels foners balears? conversam amb el professor Xisco Amengual sobre el joc dels foners que acaba de presentar i de la conferència que farà aquest divendres a sa Pobla.
Tens preparat el menú de Cap d’Any? Cati Ballester Gost ens proposa un menú de luxe. Feim uns volovans de bacallà, un dry Martini amb ostres i crackers al romaní, galets farcits gratinats amb salsa […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.