22/11/2023 Cuinam amb Cati Ballester
Avui Cati Ballester ens explica com preparar tres plats especials per a un menú de festa. Pren nota d’aquestes receptes: crema de gambes, braç de me rostit amb mil fulls de patata i bescuit de […]
Avui Cati Ballester ens explica com preparar tres plats especials per a un menú de festa. Pren nota d’aquestes receptes: crema de gambes, braç de me rostit amb mil fulls de patata i bescuit de […]
La Conselleria Educació i Universitats ha tret a licitació la redacció del projecte del CEIP Nou amb vista a poder licitar les obres a finals del 2024. El conseller Antoni Vera ho han anunciat durant […]
El regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Caldés, ens parla de les accions que s’estan duent a terme per millorar la seguretat a sa Pobla i de la incorporació de nous agents de policia local dins […]
La regidora de Fires i Comerç, Magdalena de la Fuente, ens parla de la mostra gastronòmica “Menjar bé a sa Pobla”, de la Fira de l’Arròs Pobler i de les activitats paral·leles organitzades al llarg […]
A Postals d’Huialfàs, Pere Perelló entrevista a Mateu Abdon Martorell i Beltran, creador del projecte “De bell nou a Inca. Vestir al segle XIX”.Amb aquest títol en Mateu ha presentat una col·lecció de vestits de […]
Avui parlam d’un tema que està a l’ordre del dia de moltes famílies. A quina edat hem de comprar el primer mòbil als nostres fills? Laura Moyà i Xim Fuster són pares d’un adolescent de […]
El doctor i professor de la UIB, Joan Franch, ens parla de les VII Jornades sobre Turisme, que coordina conjuntament amb Toni Serra. Ens presenta els ponents d’enguany i també parlam dels principals reptes actuals […]
El músic Christian di Fiore serà a sa Pobla en concert dins la XXVIII Trobada de Xeremiers i Fira de Lutiers. Parlam amb el músic de la música tradicional italiana i com la du a […]
Entrevistam a l’escriptora Laura Gost després de rebre el Premi Proa de Novel·la amb “Les cendres a la piscina”. El llibre ja es troba a les llibreries i el divendres 24 de novembre el presentarà […]
L’IES Can Peu Blanc ha estat seleccionat per dur a terme un Projecte Erasmus+. Es tracta de “Cooking meals, changing minds” i l’objectiu principal del qual és treballar la interculturalitat, el respecte i la convivència […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.