29/07/2020 Cuinam amb Cati Ballester
Noves receptes bones i fàcils amb Cati Ballester: gaspatxo de préssec, arròs negre i postres amb fruites naturals
Noves receptes bones i fàcils amb Cati Ballester: gaspatxo de préssec, arròs negre i postres amb fruites naturals
Catalina Gomila ens explica com tenir cura de la pell a l’estiu a l’espai de Salut Natural. També ens dóna una recepta per fer el nostre propi protector solar a casa
Coincidint amb l’inici del Mallorca Jazz sa Pobla entrevistam al regidor de Cultura, Antoni Simó Tomàs, i a l’organitzador del festival, Pep Crespí. També parlam amb Pere Dàvila qui obrirà el festival amb el seu […]
Escolta aquí l’entrevista setmanal al batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert
38 anys després el U.D. Poblense torna a ser de 2B! Hem entrevistat al president del club, Miquel Molondro, per parlar sobre el play off d’ascens. Escolta aquí les seves paraules!
Entrevistam a Jesús Jurado, secretari autonòmic de Memòria Democràtica i Bon Govern sobre la multa a un veïnat de sa Pobla per haver penjat banderes franquistes enmig del carrer
Entrevistam a la portaveu del Partit Socialista a Pobla, Francesca Maria Mir Serra, a l’espai de grups municipals
Cati Ballester ens explica noves receptes bones i fàcils: rellom de porc a l’aroma de farigola amb chutney de meló i panna cotta amb fruits vermells
A 2 dies per la final del play-off d’ascens a 2b del U.D. Poblense contra el RCD Mallorca B, entrevistam al seu president, Miquel “Molondro”
L’Athlètic Huialfàs ja és equip de segona regional. Hem parlat de la temporada feta i de l’ascens amb el president del club, Joan Socias, i amb Jaume Nicolau
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.